Warta

  • Spike in demand for rotary screens

    Panjaluk layar rotary

    Nomer konverter sing nambah dadi pencetakan layar rotary amarga industri label lan kemasan muncul saka pandemi virus corona. 'Nalika iki minangka taun sing angel banget kanggo kabeh wong, akeh industri kemasan lan label wis akeh permintaan ...
    Waca liyane
  • Labelexpo Europe 2021 to bring label industry back together

    Labelexpo Eropa 2021 kanggo nggabungake industri label

    Tarsus Group, penyelenggara Labelexpo Eropa, arep ngrencanakake acara sing paling ambisi nganti saiki setaun, nggawa industri global bali sawise tantangan sing diadhepi saka pandemi Covid-19. 'Nalika label lan industri percetakan paket nampilake kapinteran luar biasa ...
    Waca liyane
  • Registration opens for Labelexpo South China

    Registrasi mbukak kanggo Labelexpo China Selatan

    Tarsus Group, penyelenggara Labelexpo Global Series, wis mbukak registrasi pengunjung kanggo Labelexpo China Selatan sing pertama ing Shenzhen, sing bakal ditindakake ing wulan Desember 2020 ing ruang acara sing dibangun kanthi tujuan paling gedhe ing donya, Pameran Dunia lan Pusat Konvensi Dunia. Labelexpo China Selatan 202 ...
    Waca liyane
  • Avery Dennison first to certify BOPP films for recycling

    Avery Dennison pisanan menehi sertifikasi film BOPP kanggo daur ulang

    Portofolio film BOPP Avery Dennison wis disertifikasi kanggo tundhuk karo Petunjuk Kritik Asosiasi Plastik Recyclers (APR) kanggo daur ulang HDPE. Pitunjuk Kritik APR minangka protokol skala laboratorium lengkap sing digunakake kanggo menilai kompatibilitas kemasan karo reklamasi ...
    Waca liyane
  • Koenig & Bauer stands by drupa

    Koenig & Bauer madeg karo drupa

    Koenig & Bauer negesake maneh komitmen kanggo melu drupa mbesuk, sing ditundha nganti wulan April 2021, sanajan pabrikan liyane ngganti strategi pemasaran. Wiwit drupa didegake ing taun 1951, perusahaan kasebut tetep ora ngganggu lan nampani adat ...
    Waca liyane
  • Countries of Asia to claim 45 percent of labels market by 2022

    Negara-negara Asia njaluk 45 persen pasar label ing taun 2022

    Miturut panelitian paling anyar dening AWA Alexander Watson Associates, Asia bakal terus njaluk pangsa pasar label paling gedhe, sing diramalake tekan 45 persen ing pungkasan taun 2022. Labeling lan dekorasi produk penting banget kanggo industri kemasan, nggabungake informasi penting ...
    Waca liyane
  • Tarsus confirms China shows location and dates

    Tarsus negesake China nuduhake lokasi lan tanggal

    Tarsus Group wis negesake Shenzhen minangka lokasi pameran dagang Labelexpo China Selatan lan Brand Print South China, sing bakal ditindakake antara 8-10 Desember 2020. Kaloro pertunjukan kasebut bakal dianakake ing Pameran Dunia lan Pusat Konvensi Dunia. Papan dununge, sing dibukak pungkasan ...
    Waca liyane
  • Brand protection. How to secure the real deal?

    Perlindhungan merek. Kepiye cara ngamanake kesepakatan nyata?

    Rong pertiga konsumen sing ora sengaja tuku barang palsu wis ora percaya karo merek. Label modern lan teknologi cetak saiki bisa nylametake. Perdagangan barang palsu lan bajakan laut terus saya maju ing taun-taun pungkasan - sanajan volume perdagangan umume stag ...
    Waca liyane
  • Report highlights growth for packaging holography

    Laporake tuwuhing penting kanggo holografi kemasan

    Asosiasi Pabrikan Hologram Internasional (IHMA) ngumumake manawa laporan industri pungkasan menehi jaminan manawa pasar teknologi otentikasi kemasan bakal tetep kuat lan kuat sajrone sawetara taun sabanjure, sanajan bisnis saiki lagi berjuang karo pengaruh Covid ...
    Waca liyane
  • Suggested guidelines on the role of labels in the essential supply chain during the Coronavirus pandemic

    Pandhuan sing disaranake babagan peran label ing rantai pasokan penting sajrone pandemi Coronavirus

    Kepentingan kanggo kabeh pihak sing melu langsung utawa ora langsung ing garis depan perang nglawan panyebaran lan perawatan Coronavirus ̶ kalebu pemasok bahan label, produsen tinta lan toner, pelat cetak lan panyedhe sundries, produsen pita termal, konverter label lan ...
    Waca liyane
  • Industry events affected by Covid-19

    Acara industri sing kena pengaruh Covid-19

    Miturut kahanan saiki karo Coronavirus / Covid-19, akeh acara industri wis dijadwal maneh utawa dibatalake. Ing ngisor iki minangka dhaptar acara sing kena pengaruh krisis kesehatan saiki: KTT Kemasan Smart AIPIA KTT KTT, wiwitane bakal diwiwiti tanggal 1-2 Juni 2020 ing Westin Ho ...
    Waca liyane