Mesin Laminasi

  • GF-K Three motors PLC controlled dry laminating

    GF-K Telung motor PLC kontrol laminating garing

    Roller pandhuan ing njero oven yaiku oven pangatusan Arch-Shaped oven Siemens sistem kontrol PLC Struktur telung rol kanggo laminasi pneumatik Tipe abot Tiga-dimensi Pneumatik Scraper bisa gampang diatur kanthi roda tangan layar sentuh merek Taiwan Weinview Motor Servo kanggo muter maneh Jeneng kurang merek -lengkapan voltase Jepang Yaskawa inverter frekuensi merek gulung laminasi sempurna Mesin iki ditrapake kanggo laminasi bahan lapisan loro utawa multi-lapisan, kayata kabeh ...