Mesin Cetak Flexo Atlas320-5B

Katrangan singkat:

E-mail: info@andymachinery.com
Telpon: + 86-577-66688057

Detail Produk

Tag Produk

1. Nganggo roller anilox kanggo nyebar tinta

2. Unwinding lan rewinding dikontrol dening rem daya magnetik, kopling, (utawa kanthi kontrol tegangan otomatis mitsubish, digawe ing Jepang)

3. Saben unit percetakan nganggo 360 ° kanggo registrasi

4. Saben unit cetak duwe IR garing

5. Roller karet bisa ngilangi kanthi otomatis nalika parkir, lan mlayu kanthi kecepetan, supaya tinta ora garing

6. Motor utama nggunakake peraturan impor tanpa langkah konversi frekuensi

7. Unwinding, printing, varnishing (UV), pangatusan IR, laminating, stamping adhem lan rewinding bisa rampung sajrone proses. Iki mesin sing cocog kanggo pabrik percetakan kanggo nyithak macem-macem label

Spesifikasi Teknis Atlas320-5D
Kacepetan Nyithak 5-60m / menit
Warna Nyithak 5
Maks. Jembar Web 320mm
Maks. Jembaré Nyithak 310mm
Maks. Diameter Unwinding 600mm
Maks. Rewinding Diameter 550mm
Percetakan Girth 175-380mm
Precision Of Chromatography ± 0,1mm

Video


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita